Jeg ønsker å bli varslet om gode tilbud og nyheter!
(Handlevognen er tom)

Design din egen badstue!
Ecofan Økovifte 802


(Klikk for større bilde)

M3

Harvia M3 vedfyrtbadstueovn

Før pris:kr 4 290,00
 kr 3 490,00
Antall:
Enhet:stk
Lagerstatus:I butikk
Harvia M3 er en klassisk og smakfullt designet badstueovn som passer i mindre vedfyrte badstuer. Totaleffekt på 13 kW som passer i badstuerom fra 4,5 – 13 kubikkmeter.

Produktbeskrivelse

Med M3 blir badstuebadet en spesiell opplevelse – ovnen skaper den tradisjonelle badstueatmosfæren. Den jevne varmen samt ildens og luftens effektive sirkulasjon gir et garantert behagelig badstuebad. M3 er utstyrt med glassvindu i døren, noe som gjør at den åpne ilden skaper en egen atmsofære i badstuen. Levers i sort/rustfri med badstuesteiner.
Harvia M3
ModellM3
Effekt13 kW
Anb.str. på rom min/maks4,5 – 13 m³
Badstuens min. høyde1910 mm
Stenmagasin30 kg
Vekt45 kg
Mål (bxdxh):390 x 430 x 710 mm

MONTERINGSVEILEDNING
For Harvias vedfyrte badstuovner må man beregne en sikkerhetsavstand til brennbare materialer på 500 mm til sidene. Avstanden kan reduseres ved bruk av Harvias beskyttelsesdeksler. Evt. tregulv under ovnen beskyttes med minimum 60 mm betonglag eller et varmedeksel for gulv.

TIPS!
Valg av badstueovn og ovnens effekt avhenger av badstuens volum og konstruksjon. Man trenger i gjennomsnitt 1 kw aggregateffekt pr m3. Beregn noe høyere effekt om det er vinduer, eller varmelagrende materialer i veggene som murstein eller betong. Dersom veggene er av uisolert tømmer beregn 1,5 kW pr m3. Når du bygger badstuen er det viktig at veggene og spesielt taket isoleres godt. Ved beregning av ovnens effekt i badstuer med hel glassdør legges 1,4m3 til rommets volum. Alle Harvias badstuovner leveres komplett med steiner.

(Handlevognen er tom)

NYHETER

Utstillingsmøbler

SALG! Vi selger ut noen av våre utstillingsmøbler til en meget gunstig pris.Les mer

TILBUD

LUKTFRI_PARAFINKNALLTILBUD PÅ 20 LITER ZIBRO KRISTAL LUKTFRI PARAFIN....Kun kr 500,00