Jeg ønsker å bli varslet om gode tilbud og nyheter!
(Handlevognen er tom)

Design din egen badstue!
Ecofan Økovifte 802


(Klikk for større bilde)

Harvia 20 ES Pro

vedfyrt badstueovn

 kr 9 990,00
Antall:
Enhet:stk
Lagerstatus:På lager (ikke i butikk)
Harvia 20 ES Pro er en praktisk badstueovn som gir herlige badstubad. På ovnens front er det en innebygd, lettbetjent vannbeholder på 20 liter. Leveres i sort/rustfri og rustfri!

Produktbeskrivelse

Harvia 20 ES Pro er en praktisk badstueovn som gir herlige badstubad. På ovnens front er det en innebygd, lettbetjent vannbeholder på 20 liter. Vannet varmes opp samtidig som ovnen fyres opp til badstuetemperatur. Ovnsdøren er i støpejern med stort og solid glassvindu. Stort steinmagasin og varmluftkanaler i emaljert stål. 20 ES Pro er utstyrt med stillbare ben og leveres i rustfri eller sort/rustfri utførelse. Leveres med badstuesteiner.
Harvia 20 ES Pro sort
Modell20 Pro
Effekt18 kW
Anb.str. på rom min/maks8 – 20 m³
Badstuens min. høyde1960 mm
Stenmagasin60 kg
Vekt40 kg
Mål (bxdxh):430 x 650 x 760 mm

MONTERINGSVEILEDNING
For Harvias vedfyrte badstuovner må man beregne en sikkerhetsavstand til brennbare materialer på 500 mm til sidene. Avstanden kan reduseres ved bruk av Harvias beskyttelsesdeksler. Evt. tregulv under ovnen beskyttes med minimum 60 mm betonglag eller et varmedeksel for gulv.

TIPS!
Valg av badstueovn og ovnens effekt avhenger av badstuens volum og konstruksjon. Man trenger i gjennomsnitt 1 kw aggregateffekt pr m3. Beregn noe høyere effekt om det er vinduer, eller varmelagrende materialer i veggene som murstein eller betong. Dersom veggene er av uisolert tømmer beregn 1,5 kW pr m3. Når du bygger badstuen er det viktig at veggene og spesielt taket isoleres godt. Ved beregning av ovnens effekt i badstuer med hel glassdør legges 1,4m3 til rommets volum. Alle Harvias badstuovner leveres komplett med steiner.

(Handlevognen er tom)

NYHETER

Utstillingsmøbler

SALG! Vi selger ut noen av våre utstillingsmøbler til en meget gunstig pris.Les mer

TILBUD

LUKTFRI_PARAFINKNALLTILBUD PÅ 20 LITER ZIBRO KRISTAL LUKTFRI PARAFIN....Kun kr 500,00