Jeg ønsker å bli varslet om gode tilbud og nyheter!
(Handlevognen er tom)

Design din egen badstue!
Ecofan Økovifte 802


(Klikk for større bilde)

Fuga 6kw m/kleberstein

badstueovn

Før pris:kr 14 900,00
 kr 9 990,00
Antall:
Enhet:stk
Lagerstatus:I butikk
Fuga badstueovn med kleberstein gir en helt spesiell badstueopplevelse. Fuga genererer en fuktig varme som fordeler seg jevnt og holder så lenge du ønsker. Klebersteinene i Fuga står i en klasse for seg når det gjelder varmekapasitet. Den jevne varmefordelingen gjør at alle i badstuen kan nyte sitt badstubad. Med sin store steinoverflate og den behagelige oppadrettede dampen, varmer Fuga opp badstuen fra øverste til nederste benk.

Produktbeskrivelse

Fuga badstueovn med kleberstein gir en helt spesiell badstueopplevelse. Fuga genererer en fuktig varme som fordeler seg jevnt og holder så lenge du ønsker.

Klebersteinene i Fuga står i en klasse for seg når det gjelder varmekapasitet. Den jevne varmefordelingen gjør at alle i badstuen kan nyte sitt badstubad. Med sin store steinoverflate og den behagelige oppadrettede dampen, varmer Fuga opp badstuen fra øverste til nederste benk.

Fuga har innebygget belysning som lyser opp dampen når den stiger opp, dette gir en helt spesiell atmosfære i badstuen. I Fuga kombineres moderne design og klebersteinens unike overflate og holdbarhet. Det patenterte SteamFlow-systemet fordeler vannet mot baksiden av steinene og deretter tilbake mot fremsiden igjen, dette skaper en meget behagelig og fuktig varme. Fuga leveres i rustfritt stål med et digitalt kontrollpanel som kan plasseres innenfor, eller utenfor badstuerommet.

BRUKSANVISNING

Teknisk:
ModellEffekt kWArb.område m³Min. høyde, tak     Steinmagasin   Mål (bxdxh)
Fuga FU60   67 – 12             1900mm100505×430+60×870

TIPS!

Valg av badstueovn og ovnens effekt avhenger av badstuens volum og konstruksjon. Man trenger i gjennomsnitt 1 kw aggregateffekt pr m3. Beregn noe høyere effekt om det er vinduer, eller varmelagrende materialer i veggene som murstein eller betong. Dersom veggene er av uisolert tømmer beregn 1,5 kW pr m3. Når du bygger badstuen er det viktig at veggene og spesielt taket isoleres godt. Ved beregning av ovnens effekt i badstuer med hel glassdør legges 1,4m3 til rommets volum. Alle Harvias badstuovner leveres komplett med steiner.

(Handlevognen er tom)

NYHETER

Utstillingsmøbler

SALG! Vi selger ut noen av våre utstillingsmøbler til en meget gunstig pris.Les mer

TILBUD

LUKTFRI_PARAFINKNALLTILBUD PÅ 20 LITER ZIBRO KRISTAL LUKTFRI PARAFIN....Kun kr 500,00