Jeg ønsker å bli varslet om gode tilbud og nyheter!
(Handlevognen er tom)

Design din egen badstue!
Ecofan Økovifte 802


(Klikk for større bilde)

Forbrenningstoalett Cinderella Sense

Elektrisk forbrenningstoalett

Før pris:kr 26 000,00
 kr 24 990,00
Antall:
Enhet:stk
Lagerstatus:I butikk
Forbrenningstoalett Cinderella Sense Classic er det nye oppgraderte forbrenningstoalettet fra Ecotech, der avfallsproduktene urin og ekskrementer forbrennes ved høy temperatur til minimal askemengde. Forbrenningstoalett Cinderella Classic Sense er utrustet med en platinakatalysator for odørfri forbrenning. Cinderella har en kapasitet for 12 personer pr døgn hele året. Sense; er et avansert system som regulerer energiforbruket på toalettet og ”føler” når forbrenningsprosessen skal avsluttes. Sense vil derfor optimalisere forbrenningstiden, og dermed energiforbruket.

Produktbeskrivelse

Cinderella Classic forbrenningstoalett kan benyttes overalt der det finnes elektrisitet som i bolighus, fritidsboliger, arbeidsbrakker og båter. Cinderella Ecocat trenger ikke vann for å fungere. Askemengden etter normalt bruk av 5 personer i en uke får plass i en vanlig tekopp. Asken er helt bakteriefri, men næringssaltene med kalsium og fosfor er bevart og kan brukes som gjødsel.

Sense er et avansert system som regulerer energiforbruket på toalettet. Sense systemet bruker kun den energien den trenger for å forbrenne innholdet i askeskuffen. Det nyutviklede ”intelligente” forbrenningssystemet Sense ”føler” når forbrenningsprosessen skal avsluttes, og vil derfor optimalisere forbrenningstiden, og dermed energiforbruket. Med Sense er det også bare en knapp å forholde seg til. Trykk på knappen, og Sense garanterer et perfekt resultat. Med andre ord, øker brukervennligheten enda mer!

Cinderella Classic er installert i over 20 000 boliger, brakker og hytter tilsammen.

Grunnpakke er inkludert i prisen.

Grunnpakken inneholder


 • Vegggjennomføring (400 mm)

 • T-bend

 • Takhatt

 • 500 stk poser

Teknisk:
Sittehøyde:540 mm
Høyde:600 mm
Bredde:390 mm
Dybde:590 mm
Vekt:34 kg
Kapasitet:Inntil 12 personer
Ventilasjon:110 mm rør
Effekt ved forbrenning:                           
2000 Watt
Energiforbruk pr. forbrenning:                   
0,5 – 1,0 kW/t
Strømkrav:220 – 240 volt, 10 A sikring               
Cinderella er godkjent i henhold til gjeldende EU-normer, NEMKO – godkjent og er CE-merket.

BRUKSANVISNING/MONTERINGSVEILEDNING


Fordeler:


 • Trenger ikke vann, ingen tank ute eller inne.

 • Ingen bark eller kjemikalier.

 • Tilfredsstiller høye miljøkrav. Ingen vond lukt.

 • Høy kapasitet, inntil 12 personer.Minimalt med restprodukt – utgjør ca. en tekopp aske etter 70 gangers bruk.

 • Avfallet er helt bakteriefritt og kan benyttes som konsentrert gjødsel.

 • Enkel tømming av askeskuffen.

 • Tar liten plass

 • Støysvak

 • Enkel å montere

 • Barnesikker

 • Høy kvalitet.


Miljøvennlig

Cinderella Classic benytter ikke vann. Cinderella er odørfri fordi gassen passerer en katalysator. Cinderella produserer minimale mengder med avfall i form av slaggaske. Asken er helt bakteriefri og inneholder næringssalter med kalium og fosfor. Restproduktet kan med hell benyttes som konsentrert gjødsel.
Cinderella forurenser ikke det ytre miljø og trenger derfor ingen godkjenning for installasjon i sårbare områder. 

Oppbygging

Cinderella er innvendig utført i syrefast stål , som er av høyeste kjente korrosjonsbestandige materiale. Dette gjør blant annet at toalettet er svært motstandsdyktig overfor rust. Yttematerialet er laget av komposittplast som tåler svært høye temperaturer, og dermed gjør toalettet mer brannsikkert.

Cinderella Ecocat er testet og godkjent av NEMKO. Toalettet er også EMC – testet i henhold til gjeldende EU-normer og CE – merket.

I tilfelle strømbrudd er Cinderella Ecocat utstyrt med et oppladbart batteri som kan drive avtrekksvifte og elmotor. Brukeren trenger ikke å lade batteriet opp, systemet tar seg av dette.

Varmekilden består av en spesialprodusert varmekolbe, som er designet for å takle høye belastninger. Temperaturen reguleres ved sensorer som styres av kretskortet. Forbrenningskammeret er isolert av materialer som isolerer selv ved ekstremt høye temperaturer.

Alle komponenter i toalettet er gjennomtestet og av aller høyeste kvalitet i sitt slag. Hvert toalett har gått gjennom et omfattende testprogram på fabrikken.

(Handlevognen er tom)

NYHETER

Utstillingsmøbler

SALG! Vi selger ut noen av våre utstillingsmøbler til en meget gunstig pris.Les mer

TILBUD

LUKTFRI_PARAFINKNALLTILBUD PÅ 20 LITER ZIBRO KRISTAL LUKTFRI PARAFIN....Kun kr 500,00