Jeg ønsker å bli varslet om gode tilbud og nyheter!
(Handlevognen er tom)

Design din egen badstue!
Ecofan Økovifte 802


(Klikk for større bilde)

Figaro badstueovn

NYHET!

 kr 6 490,00
Antall:
Enhet:stk
Lagerstatus:På lager (ikke i butikk)
NYHET! Harvia Figaro gir noe helt nytt til familiebadstuen. Aggregatets design kombinerer tradisjonelle materialer, stål og stein på et moderne vis. Badstueovnens store steinmagasin, opp til 90 kg, skaper et behagelig fuktig badstuebad. Det høye steimagasinet er åpent nedenifra og opp som gjør det enkelt å kaste vann og dessuten garanterer jamn og behagelig varme i badstuen, også på de nederste benkene.

Produktbeskrivelse

En fengslende badstueopplevelse!


Harvia Figaro gir noe helt nytt til familiebadstuen. Aggregatets design kombinerer tradisjonelle materialer, stål og stein på et moderne vis.


Badstueovnens store steinmagasin, opp til 90 kg, skaper et behagelig fuktig badstuebad. Det høye steimagasinet er åpent nedenifra og opp som gjør det enkelt å kaste vann og dessuten garanterer jamn og behagelig varme i badstuen, også på de nederste benkene.

Figaro er et gulvmontert aggregat hvor baksiden støttes mot veggen. Kontrollpanelet er plassert nederst på badstueovnens framside.
Badstueaggregatets skråg er malt grafittgrått. Stålgitteret som holder steinene er av rustfritt stål.  

BRUKSANVISNING

Teknisk:
Modell   Effekt kW   Min. høyde, tak   Arb.område m³  
Steinmagasin  
Mål (bxdxh)
FG706,91900mm6 – 1090 kg480x260x940
TIPS!
Valg av badstueovn og ovnens effekt avhenger av badstuens volum og konstruksjon. Man trenger i gjennomsnitt 1 kw aggregateffekt pr m3. Beregn noe høyere effekt om det er vinduer, eller varmelagrende materialer i veggene som murstein eller betong. Dersom veggene er av uisolert tømmer beregn 1,5 kW pr m3. Når du bygger badstuen er det viktig at veggene og spesielt taket isoleres godt. Ved beregning av ovnens effekt i badstuer med hel glassdør legges 1,4m3 til rommets volum. Alle Harvias badstuovner leveres komplett med steiner.

(Handlevognen er tom)

NYHETER

Utstillingsmøbler

SALG! Vi selger ut noen av våre utstillingsmøbler til en meget gunstig pris.Les mer

TILBUD

LUKTFRI_PARAFINKNALLTILBUD PÅ 20 LITER ZIBRO KRISTAL LUKTFRI PARAFIN....Kun kr 500,00